Kindermeubels sinds 1881
Kwaliteit uit Duitsland
TÜV/GS-certificaat
Veiligheid voor je kind
Informatie: We zijn er nog steeds voor jou! Productie en levering gaan gewoon door dankzij onze medewerkers!

Geuther

Lieve ouders,

ooit, meer dan 100 jaar geleden. Zo beginnen de meeste sprookjes. We zijn geen sprookje. We hebben geschiedenis geschreven. Geuther staat voor kwaliteit en veiligheid uit liefde voor uw kind, al vele generaties lang.

"Made in Germany" is belangrijk voor ons, dit kunnen we garanderen met onze productie in Mitwitz, Opper-Frankenland. Hier wordt alleen hoogwaardig, hoogwaardig beukenhout uit Europese bossen verwerkt. De gebruikte verven op waterbasis zijn milieuvriendelijk, vrij van schadelijke stoffen en in alle opzichten onschadelijk voor uw kinderen. Door duurzaamheid in productie en verpakking stellen we de toekomst van uw kinderen veilig.

Geuther gaat de uitdaging aan om de vooruitgang van de tijd te vertalen naar de veiligheid van uw kleintjes, zodat ze in een beschermde omgeving kunnen opgroeien.

Bent u op zoek naar GS-geteste producten? Geen probleem! Onze gecertificeerde producten worden door de TÜV op veiligheid getest volgens de strenge Europese normen. In ons interne testlaboratorium testen we elke batch volgens nog strengere criteria. Wij staan voor merkkwaliteit "Made in Germany". Onze producten overtuigen door hun vormelijke verschijning, eenvoudige bediening.

Wilt u meer weten over ons? Neem dan een kijkje op onze homepage waar u een gedetailleerde lijst van ons gehele assortiment vindt. Bovendien vindt u daar gedetailleerde informatie die u helpt bij het vinden van een beveiligingsproduct op maat van uw behoeften. U bent ook van harte welkom om advies te krijgen van een van onze gekwalificeerde handelspartners ter plaatse of om de producten die u nodig heeft te vinden in verschillende online winkels.

Een gekwalificeerd team werkt voortdurend aan het ontwerp om u zowel trendy als kwalitatief hoogwaardige en veilige producten te kunnen blijven aanbieden voor uw nakomelingen.

We zouden het fijn vinden als u uw vertrouwen in ons blijft stellen. Laten we het verhaal "Geuther - Voor de liefde van het kind" samen verder schrijven.

Met vriendelijke groet

Michel Bertsch

Algemeen directeur

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg updates over trends