Kindermeubels sinds 1881
Kwaliteit uit Duitsland
TÜV/GS-certificaat
Veiligheid voor je kind

Over ons

Over ons
Over ons

Er was eens, langer dan 100 jaar geleden... Zo beginnen de meeste sprookjes. Wij zijn geen sprookje. Wij hebben geschiedenis gemaakt. Geuther staat voor kwaliteit en veiligheid voor de liefde van je kind, al vele generaties.

ALLE ANSEHEN
Geschiedenis
Geschiedenis

In 1881 begon Heinrich Geuther een vlechtwerkfabriek. Korte tijd later werd de productie overgeschakeld naar de eerste kinderwagens. Lees meer over 130 jaar kindermeubelproductie in Noord-Beieren.

ALLE ANSEHEN
Locatie en prodcutie
Locatie en prodcutie

Het uitgebreide assortiment wordt op onze locatie in Duitsland geproduceerd. Op bijna 15.000 m2 dragen meer dan 130 gekwalificeerde medewerkers bij aan de productie van kindermeubilair van hoge kwaliteit. In de volgende film krijg je een beetje inzicht in onze productie en de ontwikkeling van ons kindermeubilair.

ALLE ANSEHEN
Vacatures
Vacatures

Al meer dan 130 jaar staat de naam Geuther voor hoogwaardige kindermeubels 'Made in Germany'. Onze medewerkers vormen het hart van Geuther en bepalen het succes en de verdere ontwikkeling van het bedrijf. We zijn altijd op zoek naar zeer gemotiveerde medewerkers die dingen willen vormgeven, initiatieven nemen, hun eigen ideeën inbrengen en goed samenwerken in een team. Daarom horen wij ook graag van jou.

Momenteel zoeken we:

ALLE ANSEHEN

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg updates over trends